Нищожна е вероятността Димитър Бербатов да премине от Фулъм в Барселона. Оказа се, че и Лионел Меси не желае да играе рамо до рамо с българина, след като и феновете на каталунците изразиха мнение, че не искат Митко. Както вече стана ясно, испанското издание "Спорт" "гръмна" преди дни с новината, че Бербо бил вариант за атаката на бившия тим на Христо Стоичков. Именно Камата днес връчи "Златната обувка" за голмайстор на Европа на Меси, а след церемонията аржентинецът говори и за Бербатов.

"Не съм чувал дори името му да се свързва с Барселона. Наистина - той е добър играч, има опит в голям отбор. Не ми е работа да се бъркам в делата на ръководството, но си мисля, че е невъзможно Димитър да дойде на "Камп Ноу", коментира пред камерата на ТВ7 Меси.

Аржентинецът сподели още, че е изключително щастлив от факта, че му предстои отново да играе за страната си на световно първенство.

"Разполагаме с много време дотогава, което ще ни помогне да изчистим някои грешки в играта си. Надявам се да постигнем нещо наистина голямо на Мондиала в Бразилия", пожела си Меси.

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков пък разкри, че е на кадем на аржентинеца.

"Неслучайно Лео искаше точно аз да му връча наградата. През 2010 г. пак аз му я дадох и Барса стана шампион", каза пред ТВ7 Ицо.

"Меси заслужава тази награда и това е нещото, което аз искам да му кажа. Контузията, от която страда в момента, вярвам, че ще го направи по-силен. Той е от различно, твърдо, чистокръвно, аржентинско месо. Има воля и му желая да спечели Шампионската лига с Барса", добави Стоичков.

"Познавам Меси от малък, както и голяма част от звездите на Барселона. Той беше едно малко момче с дълга коса, което никак не бе привикнало на студа. А сега и той, и всички останали момчета, пишат историята на Барселона", каза още Камата.