ПАОК без Димитър Бербатов се изложи при гостуването на непретенциозния Шкода (Ксанти) в отложен мач от гръцката Суперлига - 1:1. Треньорът на гранда от Солун Игор Тудор остави Митко на пейката, а до края на двубоя така и не го пусна в игра. Както е известно, наставникът на ПАОК понася критики заради оставянето на българина извън титулярите. Бербо вкара две попадения в последните два мача, но тази вечер не заслужи доверието на Тудор.

Крилото на Шкода (Ксанти) Николай Димитров - Хичо пък не намери място в групата за двубоя.

Бербо и компания определено трябва да съжаляват повече за пропуснатата победа, след като домакините им изравниха в първата минута на добавеното време.

Йоанис Мистакидис откри за ПАОК с глава след малко повече от половин час игра. Неговият гол бе разликата между двата отбора до самия край на срещата, когато Карим Солтани също отбеляза с глава след изпълнение на корнер - 1:1.

Припомняме, че срещата между Шкода и ПАОК трябваше да се играе по програма на 3 януари, но тогава силен снеговалеж не позволи провеждането й.

След равенството ПАОК е трети в Суперлигата с 33 точки. Бербо и компания имат с три по-малко от втория АЕК и изостават с цели 19 от лидера Олимпиакос, който може да се смята за сигурен шампион за пореден път. Ксанти е на 12-ото място с 19 точки.