Димитър Бербатов не играе официални мачове, защото с напредването на възрастта става все по-трудно да си намери отбор. Съвсем скоро – на 30 януари, той ще навърши 38 години.

И въпреки това той намира начин да печели пари. Преди няколко месеца Митко е продал два от трите си апартамента, намиращи се на столичния булевард „Бъкстон”. Сделката е била на общо стойност около 500 000 евро, което прави цял един милион лева, разбра БЛИЦ.

Третия апартамент Митко няма да продава, тъй  като там живее баща му Иван.

Междувременно заминаването на Бербо с Берое за лагера в Турция предизвика доста коментари в социалните мрежи. Феновете се питат дали има вероятност легендарният нападател да облече зелената фланелка и да играе в родния елит през пролетта.

Източници на БЛИЦ уточниха следното:
„Бербатов си търси отбор в чужбина. А за да си намери по-лесно, трябва да тренира, да се подготвя и да играе контроли. Поради тази причина тръгна с Берое. Може и да му се отвори някъде зад граница парашутът. Като за последно. Ако не се получи, чак тогава има шанс да заиграе в Берое. Димитър ще изчака още месец и нещо. И ако в последните дни преди подновяването на българското първенство няма реален интерес към него от чужбина, може да подсили старозагорци в битките от Първа лига”.
Winbet - победата е емоция! (18+)