ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Димитър Бербатов се завърна в България и му предстои да преговаря с ръководството на ЦСКА, разбра БЛИЦ от сигурни източници. Още преди два месеца вестник "ШОУ" първи разкри, че звездата на родния футбол е бил поканен от Александър Томов да подаде ръка на "армейците", като си закупи акции.

Бившият политик и Бербатов вече са стартирали разговорите. На два пъти са се срещали в Лондон, докато Томов имал визити в Англия, разбра още БЛИЦ.

Сега Митко ще седне на масата за преговори с Томов и на българска земя. Срещата им ще се състои или преди бенефиса на Стилиян Петров или след него. В неделя нападателят на Фулъм ще бъде в Глазгоу за събитието на стадион "Селтик Парк", след което отново ще се завърне в София. В България Митко ще остане до следващата сряда, използвайки паузата в английското първенство заради световните квалификации.

БЛИЦ разбра също така, че вече 31 човека са си купили акции на ЦСКА. Сред тях има много известни личности. Двама са членове на Управителния съвет на клуба в предишни управления. Освен това вървят много усилени преговори с Мартин Петров и Стилиян Петров, като идеята на Томов и компания е те също като Бербо да подадат ръка на ЦСКА. Почти сигурно Марто ще се навие да го стори, докато за Стенли още не е ясно.

Последната гореща новина, която БЛИЦ разкрива е, че треньорът Стойчо Младенов също вече се е сдобил с акции на любимия си клуб.