Димитър Бербатов не е заплаха за Саутхемптън. Поне така смята вратарят на "светците" Келвин Дейвис, който говори преди мача между двата тима. В сряда от 17:00 часа Фулъм приема Саутхемптън на "Крейвън Котидж".

"Не съм сигурен, че точно за Димитър Бербатов трябва да внимаваме. Той май не вкарва много през този сезон. Вярно, че е играч от висока класа, но не е единственият футболист на Фулъм", коментира 36-годишният Келвин Дейвис.

"Бербатов не игра в предишния мач на нашия тим срещу тях и допуснахме два гола (б.р. - равенството 2:2 на 7 октомври). Това показва, че Фулъм има класа по целия терен и без него", добави вратарят.

"Светците" ще прекарат Коледа извън зоната на изпадащите, въпреки загубата с 0:1, която претърпяха от Съндърланд в събота. Фулъм пък беше разбит с 0:4 от Ливърпул и в сряда ще опита да се реваншира пред феновете си с успех над Саутхемптън. Преди двубоя на "Крейвън Котидж" Димитър Бербатов и компания имат 20 точки и заемат 13-ото място, докато "светците" са 17-и с 15 точки.

АНГЛИЯ - ВИСША ЛИГА