Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов призна, че е разочарован от резултатите в края на сезона в Англия. Българинът бе избран за играч на сезона от феновете на “котиджърс”, а на награждаването сподели:

"Краят на сезона е разочароващ. Имаме шанс да завършим сезона по-приятно при добра игра срещу Суонзи. Мисля, че всеки ще е щастлив, ако играем добре, дори и да загубим. Да играем добре и да няма кой да ни обвини за нищо. Отиваме там, за да се раздадем. Разочароващ край на сезона, но имахме добри, както и лоши мачове. Трябва да направим оценка на сезона, да видим какво да подобрим за следващия”.

"Мачът с Рединг (2:4) не бе добър за всички, заслужавахме да загубим, надиграха ни. Дори и да си изпаднал, излизащ и играеш за отбора си, това направи Рединг. Сега е нашият шанс да завършим сезона хубаво, срещу Суонзи.

Всички трябва да видят, че могат да са по-добри. И като се завърнат да са по-добри, за да завършим по-нагоре в класирането догодина".

"Искам да благодаря на всички гласували. Надявам се да съм ви зарадвал с нещата, които правя за отбора", каза още Бербатов.