Димитър Бербатов е планувал сериозен разговор с родителите си Иван и Маргарита в края на следващата седмица. Тогава предстои нова пауза в английското първенство заради европейските квалификации. Митко ще използва прекъсването, за да се прибере в София и да поговори с майка си и баща си. Двамата са разделени от няколко години, макар че нямат официален развод. Бербо обаче държи родителите му да се съберат и отново да заживеят заедно.
 
“На Митко това е най-голямата му болка извън терена. Той си има всичко – пари, добра жена, прекрасна дъщеря. Но сърцето му се къса заради майка му и баща му. В момента нито Маргарита, нито Иван имат сериозна връзка. Не вярвайте на писанията, че Маргото си имала любовник. Нищо подобно. За Иван също изписаха какви ли не простотии, но и той е самотен. Маргарита живее и работи в Благоевград, докато Бербатов-старши е в София. Митко държи те пак да са заедно, защото тази раздяла го съсипва”, заявиха пред БЛИЦ от обкръжението на Димитър Бербатов.
 
Димитър вече е намеквал на няколко пъти на най-близките си, че желае отново за заживеят заедно, но не е говорил сериозно с тях на четири очи. Сега той планува да го направи с надеждата, че мисията му ще бъде успешна.
 
Запознати твърдят, че съществуват индикации Маргарита и Иван да се съберат след дългата раздяла.
 
“В последно време те се чуват по-често по телефона. Не са в обтегнати отношения както беше преди. Вероятно Бербатов и брат му Асен са им повлияли. Но досега никога четиримата не са сядали да обсъдят в детайли проблема”, добавят осведомени.
ПОЛИ ГЕОРГИЕВА/БЛИЦ