Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Във връзка с предстоящите нови въпроси в БЛИЦ-ГЕЙМ, които ще бъдат пуснати на 19 юни, в пощата ни пристигат интересни писма. Някои от участниците се интересуват дали въпросите ще бъдат по-трудни от първия етап на играта. А други проявяват активност и сами предлагат въпроси.
Бързаме да разкрием една малка тайна с оглед интереса ви. В първите няколко нива (от първия предварителен кръг до трети мач от груповата фаза) въпросите ще бъдат по-лесни. Но на полуфинала и финала ще трябва доста да се поизпотите, за да отговорите. Но дотук с потайностите на БЛИЦ-ГЕЙМ.
 
Иван Гергинов от Варна, който е един от дейните участници, но трудно достига до финала, ни пише следното: “Предлагам ви да зададете следния въпрос: “Като юноша Марадона вкарва за първи път гол с ръка. Срещу кой отбор в Аржентина се случва това?”. Благодарим на г-н Гергинов. Признаваме, че се поровихме доста и след кански мъки намерихме отговора. Така че – въпросът ще фигурира на най-високите нива във втория етап на БЛИЦ-ГЕЙМ! В случая чичко Гугъл изобщо не успя да ни помогне!
 
Пламен Велев, живеещ в далечен Хюстън, САЩ, пък предлага друг въпрос: “На името на кой наш герой от световното в Щатите е кръстен супермаркет в Хюстън?”. Ха сега! И тук се измъчихме, защото Велев така и не ни прати верния отговор.
 
Пенчев от Бургас пък иска да вкараме в играта следния въпрос: “Кой известен футболист от миналото отмаря 5 дни инкогнито в Слънчев бряг през 2010 година?”. И дава следните четири варианта за верния отговор: Паоло Роси, Йохан Неескенс, Карл-Хайнц Румениге или Кевин Кигън.”
 
Валериева от София обаче кърти с предложението: “Абе, БЛИЦ, като сте такива отворковци и като се правите, че много разбирате нещата, я задайте въпрос: “С колко жени е спал Бербатов?”. Е, няма такъв въпрос! Шах с пешката! Скъпа Валериева, такива питания не се вписват в концепцията на играта БЛИЦ-ГЕЙМ. А и, честно казано, едва ли някой освен Бербо знае...