ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ексцентричният Джибрил Сисе вкара 8 гола на българска земя. Френският нападател привлече вниманието в благотворителния мач, организиран от фондацията на Димитър Бербатов за подпомагане на децата-таланти у нас.

Над 2000 фенове изгледаха на живо шоуто в Бургас, като видяха 21 гола и много емоции в срещата, която не беше от две полувремена, а от три част.

Отборът на "сините" с надпис Джибрил Сисе на гърдите си победи с 15:13 "бяло-червените" на Бербатов, който бе на пейката на своя отбор, но не взе участие в мача.

Всички участници в двубоя излязоха на терена само с номер 9 на екипите си в чест на Сисе и Бербо. Всички събрани средства бяха предоставени на Фондацията на Бербатов, като френската звезда дари целия си хонорар от 6000 евро на фондацията на Митко.

В благотворителната среща играха големи имена на българския футбол като бившите национали Светослав Тодоров и Радостин Кишишев, както и Милен Георгиев, Николай Кръстев, Нено Ненов, звезди от шоубизнеса като музикантите Румънеца и Енчев, Миро от "Биг брадър", най-известният италиански готвач в България Лео Бианки и др.

След последния съдийски сигнал Джибрил Сисе ще покаже качествата си на дисководещ в бургаска дискотека на плажа.

31-годишният франзуцин е една от най-колоритните личности във футбола. През 2005-а той вдигна трофея в Шампионската лига с Ливърпул в епичния финал срещу Милан (3:3 и успех с дузпи). Сисе вкара един от наказателните удари, дали победата на "мърсисайдци". Играл е още за Оксер, Марсилия, Съндърланд, Лацио и др. Отбелязал е над 200 гола в официални мачове.

През миналата година Джибрил успява да съчетае участие в английската Висша лига с DJ участия в европейски нощни клубове. Неговите голове се редуват с музикални сетове от пултовете на едни от най-известните музикални клубове и частни партита в Лондон, Маями, Сен Тропе, Париж и Атина, а сега и в България.

От новия сезон се очаква Сисе да играе в Монпелие.

djibril.jpg