ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Неродената втора щерка на Димитър Бербатов вече предизвика скандали във фамилията, съобщава вестник "ШОУ". Майката на най-известния благоевградчанин – Маргарита, реве и се тръшка, напирайки втората й внучка да носи нейното име. Здрава контра й играе нейната снаха – Елена, която на 28 октомври е влязла в деветия месец и до 28 ноември ще дари Митко с второ момиченце. Първото се пръкна на бял свят на 15 октомври 2009 година, кръстиха го Деа. Както и тогава, така и сега Елена ще ражда в София. Близки до Бербатов го съветвали обаче това да се случи в Лондон. Но той троснато им отговорил, че иска децата му да се родят в България. И никъде другаде.

Първият път, когато най-добрият ни футболист в момента стана баща, Елена измисли името Деа. Ей така го кръсти. На никого. И без да се съобразява с тоя или оня. Мама Марго очакваше добра вест и от малкия си син Асен. Ама когато се роди бебокът, жена му Димитринка реши да кръсти първата си рожба на таткото. И Маргарита остана с пръст в устата. Както е тръгнало, до месец я чака абсолютно същото.

„Димитре, ти ми обеща, маминото. Обеща ми. Не се прави на разсеян”, не спирала да припомня Маргото на големия си син.

2_3.jpg

"ШОУ" съобщава още, че Бербо и Елена са сключили тайно църковен брак през лятото. Тържеството е станало в български манастир при пълна секретност. Бербатов бил категоричен, че ще коли и беси, ако новината се разчуе и на мястото на събитието цъфнат камери и нахални фотографи.

Нещо повече – на събитието не е присъствал абсолютно никой. Нито родители, нито братя, нито сестри. Камо ли приятели. Публична тайна е, че Бербо е вярващ. До леглото в спалнята му стои ценна библия, подарена от покойната му баба – майката на Маргарита. И за да му върви с Елена, се решил да се врече във вярност към нея пред Бога. Единственият свидетел на тайната венчавка бил отецът, нает лично от Бербатов. Митко му дал тройно по-голяма сума, за да си мълчи и да не издава на никого, че се е оженил.

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ – ЧЕТЕТЕ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА “ШОУ”