Среща между вицепрезидента на ПАОК Никос Везирцис и треньора Игор Тудор се е провела днес, а целта й е била оптимизиране на ролята на Димитър Бербатов в тима, пише sport24.gr.
 
Повод за разговора между двамата може би е коментарът на журналиста Ставрос Колката от сайта Sports DNA, който вчера написа, че проблемите на ПАОК идват от неумението да се използва класата на Димитър Бербатов.
 
В материала на sport24.gr се припомня, че Бербатов струва близо 2 милиона евро на гръцкия тим, срещу което той записа участие в 14 мача с 3 гола.
 
Вицепрезидентът на ПАОК е посъветвал Тудор да извлича максимума от Бербатов и му е припомнил няколко случая, в които българинът е оставал недоволен от играта на тима или от треньорски решения.
 
Очаква се Бербатов да се превърне в ключов за схемата на ПАОК, а промяната да стане факт още утре в двубоя за Купата с Калони (19:30 часа).

Идеята на ръководството на клуба е с по-добрата игра на Бербатов да бъде засилена и ролята му за маркетинга на ПАОК, който регистрира сериозни приходи от продажбата на фланелки с името на българина.