Легендата на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам се включи в поредицата похвали за Димитър Бербатов. С трите с гола срещу Ливърпул (3:2) българинът предивзика истинска сензация.

„На Бербатов му отне време да разбере какво е да играеш с екипа на Манчестър Юнайтед. Когато аз преминах в отбора, Фърги ми каза, че трудно ще разбера какво е да носиш фланелката на „червените дяволи”. Аз бях много самоуверен и му казах, че няма да имам проблеми, но скоро разбрах, че той бе прав. Не искам да давам съвети на Бербатов, тъй като той вече е две години в Юнайтед. Но съм доволен, че той показа своята магия. Той донесе магия за английския футбол. Всеки иска да види неговите магически докосвания. Той е играч от топ класа и го доказва в мачовете срещу най-големите съперници”, коментира легендата на клуба.

„Аз разбирам неговият стил на игра. Той е класен играч, който борави много елегантно с топката. Съотборниците му обичат да разиграват с него и той вече знае какво е да играеш за Юнайтед”, добави Шерингам./БЛИЦ