Тотнъм покани Димитър Бербатов да се завърне на „Уайт Харт Лейн” и българинът с удоволствие отново ще зарадва феновете на „шпорите”. Настоящият нападател на Монако ще вземе участие в бенефиса на бившия си съотборник Ледли Кинг, който сложи край на активната си състезателна кариера миналата година заради хронични травми в коленете.

Бенефисният двубой на бившия капитан на лондонски тим ще бъде на 12 май, а на тази дата Монако няма насрочен сблъсък, което ще позволи на босовете на „монегаските” да пуснат Бербатов да уважи своя приятел.

„Нямам търпение да се върна на "Уайт Харт Лейн", за да уважа Ледли. Това е голям мач, с който се отбелязва краят на кариерата на един велик играч. Много искам да се видя с някои от предишните си съотборници, а и с някои от момчетата в настоящия състав на Тотнъм. Сигурен съм, че това ще бъде една велика вечер не само за Ледли, но и за феновете", коментира Бербатов.

Българският нападател игра за Тотнъм в периода 2006 - 2008 година, като за 70 мача с екипа на "шпорите" във Висшата лига вкара 27 попадения.