Английските медии отбелязаха със суперлативи представянето на Димитър Бербатов, който вкара два гола за Фулъм при победата с 3:2 над КПР в мач от Висшата лига.
 
Вестник “Телеграф” твърди, че успехът на “котиджърс” е бил извоюван благодарение на умението на Бербатов да печели мачове. “Българинът даде летящ старт на Фулъм и посочи Чемпиъншип на КПР”, пише “Дейли Стар”.
 
Вестник “Сън” коментира, че Бербатов е направил шоу на завършващо умение и финес в играта и определи благоевградчанинът за играч на мача. “Българинът показа хладнокръвие при дузпата и вкара разкошен втори гол”, коментира “Дейли Мирър”.
 
“Скай Спортс” също определя Бербатов за играч на мача и твърди, че на моменти нападателят на Фулъм е демонстрирал извънземен футбол. Спортната телевизия поставя оценка 8 на българина (най-висока от всички играчи в мача), а оценката на зрителите е дори по-висока – 9,1.
 
Норвежкото издание “Нетависен” отбелязва факт, който е останал встрани от вниманието на британските медии. Скандинавците наблягат, че Димитър Бербатов вече има 88 гола в английския елит. По този начин българинът е задминал Денис Бергкамп във вечната ранглиста на реализаторите във Висшата лига. Холандецът има 87 гола с екипа на Арсенал.