Куинс Парк Рейнджърс е лондонският клуб, който проявява интерес към Димитър Бербатов, съобщава „Сънди Стар“, след като преди дни на Острова обявиха, че Митко е пред завръщане в английската столица.

Мениджър на КПР е Хари Реднап, който отлично познава качествата на българския голмайстор. Тимът от Лондон е подготвил скромната оферта от 1 милион паунда към настоящия клуб на Бербо Монако.

"Сънди Стар" твърди, че в КПР са готови да плащат на българина същата заплата, която получава в момента при "монегаските" - около 70 хиляди паунда на седмица.

КПР в момента води люта битка за оцеляване във Висшата лига. Тимът на Хари Реднап е предпоследен в класирането - на 19-ото място с 19 точки, но има сериозни шансове да излезе над опасната зона. Надеждите на специалиста са, че ще си осигури Бербатов в атака и опитният голмайстор ще помогне за спасението в английския елит.

Както е известно, договорът на Митко с Монако изтича в края на сезона, а напролет му предстои участие в елиминационната фаза на Шампионската лига. Мениджърът Емил Данчев заяви преди дни, че Бербатов ще остане във френския клуб. Очаква се агентът да пътува до Монако през следващия месец, за да обсъди с ръководството на клуба бъдещето на своя клиент.