Мениджърът на Фулъм Мартин Йол намекна, че българският нападател Димитър Бебатов му е обещал още преди мача с Тотнъм да вкара гол на „шпорите”, както впоследствие и стана. Бербатов реализира 13-ото си попадение за Фулъм този сезон и отборът му спечели лондонското дерби с 1:0 на „Уайт Харт Лейн“.

„Страхотно чувство. Това са още три важни точки, тъй като сме замесени в борбата за оцеляване с още 7-8 отбора. Макар да сме на 10-ото място има още доста отбори със същия точков актив като нас. Ако бяхме с три точки по-малко, можехме да бъдем завлечени в тази ситуация. Разбира се, страхотно е да победим тук, не само заради мен, но и за клуба, и за отбора”, коментира Йол.

„Бербатов също искаше да се представи добре срещу Тотнъм, защото и за него това е бивш отбор. Искаше да бъде на ниво и заради мен. Той ми обеща нещо преди мача и го изпълни“, каза още мениджърът.

„Целта ни е де печелим точки навън и в това отношение можехме да се справим по-добре. Сега можеше да сме в топ 7 или топ 8. Това беше първа победа за Фулъм като гост на „шпорите“ от 10 години насам, затова е фантастичен резултат“, завърши холандският специалист.