Мениджърът на Фулъм Мартин Йол обяви, че не е загубил доверието си в българския нападател Димитър Бербатов. Бербо има само два гола във всички турнири от началото на сезона, но холандският специалист е убеден, че нападателят скоро ще върне формата си от миналия сезон. Днес от 17:00 часа Фулъм приема бившия отбор на Бербатов - Манчестър Юнайтед.
 
„Димитър трябва да започне да играе като миналия сезон и той знае това. Много добре го познавам. Той е от типа играчи, които ще вкарат едно от две или от три положения, но да не забравяме, че сега Бербатов има и по-различна роля в отбора“, заяви Йол.
 
„Налага му се да играе на голямо пространство. По-скоро е като свободна „деветка“. Той не е като типичните голаджии, които са характерни за Англия, но със сигурност е главният ни реализатор“, призна холандецът.
 
„Ако Димитър Бербатов не беше във Фулъм през миналия сезон, щеше да имаме сериозни проблеми след напускането на Клинт Демпси. Той се превърна в основния ни голмайстор. Бербатов знае, че е важен играч за нас, но трябва да върне старата си форма“, допълни мениджърът на Фулъм.