Мениджърът на Фулъм Мартин Йол изрази задоволството си от спечелената точка при гостуването на Норич. Двубоят от Висшата лига завърши без победител - 0:0. Цял мач на терена за "котиджърс" бяха българите Димитър Бербатов и Станислав Манолев. За доскорошния играч на ПСВ Айндховен това беше дебют в Англия след привличането му на "Крейвън Котидж" под наем.

Йол разкри какво му е споделил Бербатов, след като още в началото на двубоя отнесе ритник в лицето и носът му беше разкървавен.

"Бербатов ще си остане все така красив", пошегува се Мартин Йол.

"Той дойде при мен на тъчлинията и ми каза това, след като беше изритан в лицето. Двамата доста се посмяхме. Такъв инцидент може да те вбеси, но Димитър стисна зъби и доигра мача. В крайна сметка имаше нужда от само един шев", добави наставникът на Фулъм, който обясни защо на Манолев му се е наложило да пътува с такси до Норич - "Имаше леко вирусно заболяване. Беше в Лондон и дойде с такси за мача няколко часа преди започването му."

"Дебютантите Манолев и Емануел Фримпонг се представиха добре. Липсваше ни вдъхновение и темпо. Не бяхме опасни в атака, особено през първото полувреме", каза наставникът на Фулъм.

"Когато не си победил, винаги е хубаво да запазиш "суха" мрежа. Миналата година бяхме повели в резултата на Норич, но ни вкараха гол в добавеното време и отново завършихме наравно. И сега контролирахме мача, но не успяхме да отбележим. Точката не е лош резултат, но смятам, че можеха да бъдат и три", завърши Мартин Йол.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА