Звездата на Арсенал Джак Уилшър се изказа ласкаво за Димитър Бербатов. Халфът на лондончани нарече българина "страхотен футболист" и то на фона на всички спекулации, че българинът може да акостира на „Емирейтс“ през януари. Фулъм и Арсенал играха един срещу друг в събота, а срещата завърши с победа за "артилеристите" с 2:0.

Според слуховете, нападателят на Фулъм е сред вариантите за Арсен Венгер за заместник на контузените Тио Уолкът и Никлас Бендтнер.

„Бербатов е страхотен играч. Той е играл за Манчестър Юнайтед. Футболисти, които нямат качества, не играят за Манчестър Юнайтед. Но Бербатов е футболист на Фулъм, затова не мога да говоря за него. Ние имаме Оливие Жиру, който се представя чудесно през този сезон. Ако той успее да задържи формата си, мисля, че имаме шанс“, сподели Джак Уилшър.

„Хората подценяват състава ни. Ние имаме много таланти. Погледнете пейката ни – Алекс Окслейд-Чембърлейн играе за Англия, Лукас Подолски, Вермален дори не е там, защото е контузен“, допълни още Уилшър.