Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от победата на своя тим с 1:0 като гост на Хебър Пазарджик в мач от третия плейофен кръг в групата на изпадащите в efbet Лига.

„Това беше мач с висок ритъм и от двата отбора. Нашият отбор се раздаде на 100%. Изпълнихме си целта миналата седмица срещу Пирин и днес демонстрирахме професионализъм. Беше много добър мач. Спечелихме срещу отбор, на когото му трябват точки“, започна Ачиари.

„Доволен съм от динамиката. Отборът надгражда и расте всяка седмица. Имахме много ситуации, но ни липсваше последният пас. Много съм доволен от големия мач, който изиграхме. Донесохме радост на феновете ни, които дойдоха на стадиона, а и на тези, които гледаха по телевизията. Всеки мач, в който играем за екипа на Берое, е гордост и голяма отговорност. Всеки, който излезе с тази фланелка, трябва да играе на 100%. Днес пуснахме футболисти, които са играли по-малко. Доволен съм от индивидуалното и отборното представяне“, сподели още треньорът на Берое.

„Днес направихме 4 смени, в сравнение с последния мач срещу Пирин. Отборът изигра добър мач. Себастиан Вия е играч на топ ниво, но всички играчи, които са в Берое, трябва да се представят на високо ниво. Остават два мача до края на сезона и ще опитаме да играем по най-добрия начин, за да ги спечелим“, завърши Хосе Луис Ачиари.