ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболен клуб Берое даде началото на благотворителна кампания, с която клубът иска да събере средства в помощ на 18-годишната Дебора от Стара Загора. Тя бе малтретирана и рязана с макетно ножче от бившия й приятел, в резултат на което е трябвало да й бъдат направени 400 шева.

10% от печалбата от продадените билети в домакинството на заралии срещу Крумовград (понеделник, 21:15 часа) ще отидат в помощ на пострадалата тийнейджърка.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Съобщението на Берое:

„Ние от Берое вярваме, че насилието няма място сред българското общество. Осъждаме остро всяка една проява на насилие и не можем да толерираме подобно поведение.

Преди няколко дни „на светло“ излезе случай, който разтърси цяла България. 18-годишно момиче беше малтретирано, нарязано с макетно ножче, беше и счупен носа, а косата й - остригана.

Берое е символ на Стара Загора и се грижи в нашите съграждани да се възпитават идеалите на спорта, честността и взаимопомощта.

Затова Берое реши да инициира кампания, с която да помогне на пострадалото момиче!

Десет процента от печалбата от продадени билети за следващия ни домакински мач срещу Крумовград ще бъдат дарени на пострадалото момиче!

За да може кампанията ни да бъде успешна, се нуждаем и от Вашата помощ - нашите фенове и съграждани!

Елате на стадиона, подкрепете Берое, а Берое в бъдеще ще подкрепя Вас, като продължи да бъде стожер на вековните ценности, които сме изградили!

Само заедно можем да се справяме с трудностите и неправдите!“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!