Берое поиска отлагане на мача с Черно море заради вирус, който повали голяма част от играчите в тима на Александър Томаш. Двубоят от 12-ия кръг на efbet Лига е утре от 20 часа на стадион „Тича“. 

Спортно-техническата комисия към БФС не е уважила искането на ръководството на Берое и срещата ще се играе по програма. Томаш ще има тежка задача при окомплектоването на състава за срещата. Аут са болните Мартин Камбуров и Ерол Алкан. Освен тях още 5-6 от играчите имат подобни проблеми и до последно ще бъдат под въпрос за мача. 

Лекарският щаб прави всичко възможно за възстановяването на играчите и възможността те да бъдат на разположение за срещата с Черно море. Предвид факта, че отборът на Берое до 19 г. днес има двубой в Русе от Елитната група, за Варна отпътуваха всички налични играчи, но до последно няма да се знае кой може да стартира срещу Черно море.

Групата на Берое: 
Душан Перниш, Пламен Колев, Александър Василев, Александър Цветков, Виктор Генев, Зоран Йосипович, Георги Ангелов, Иван Минчев, Карлос Охене, Милен Желев, Яя Меледже, Петко Цанков, Ахмед Туба, Иван Бандаловски, Вандерсон Виана, Педро Еуженио, Рубен Бриджидо, Ибрахима Конте и Юлиан Ненов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020