Спортният директор на Берое Валентин Грудев съобщи, че Левски води преговори със старозагорци за национала Мартин Райнов.  

"Обявихме, че той има клауза в договора си. Преговорите се водят от изпълнителния директор Илко Русев. Към момента няма нищо конкретно и постъпили плащания или договорки. Всичко обаче може да се случи. Той има договор с нас и има право обаче да преговаря. Щом обаче Левски са влезли в контакт с нас, значи са говорили с него", обясни Грудев на пресконференцията на ПФК Берое преди старта на зимната подготовка. 

"Имаме разговори с Педро Еуженио. Те не са от сега. Чакаме развитие в ситуацията около него. Имаме отправена оферта и се надяваме, че ще се върне. Към нито един друг играч на Берое няма отправени оферти или предложение. Не говорим за друг изходящ трансфер“, добави Грудев.

"Шансове има за всичко и на всеки. Щом сме тук ще направим всичко възможно Берое да радва хората и ще направим всичко по-силите си, за да изпълним нашата цел през този шампионат“, каза треньорът Александър Томаш. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019