Берое излиза срещу Ботев (Пловдив) в мач от ХXIX кръг на Първа професионална лига. Двубоят е насрочен за 14 април (събота) от 15:00 ч. на стадион „Берое“.

Ръководството на Берое прави пореден жест към  привържениците на клуба и за този двубой оставя цената от 5 лв. на билет. Това са най-евтините билети за мачове от цялата Първа професионална лига. Нека всички привърженици заповядат на стадиона и подкрепят любимия отбор в този важен двубой. 

Билетите от 5 лв. ще се продават от днес в предварителна продажба, както и в деня на срещата на касите на стадион „Берое“

Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца!

Освен това ПФК Берое пуска в продажба абонаментни карти на цена 20 лв., валидни за всички оставащи мачове до края на първенството. Картите се продават единствено в официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“ и са до изчерпване на количествата.

Молим всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА