Борислав Цонев отбеляза своето четвърто попадение през този сезон в Първа лига и се превърна в герой за Берое при победата с 1:0 на Верея. Успехът е отличен подарък за 102-ия рожден ден на заралии, които отказаха Ботев (Пловдив) от битката за четвъртото място, като изостават на две точки от третия Левски.

"Доволен съм от победата. Искам да поздравя всичките фенове на Берое за 102-ия рожден ден на клуба. Освен тях, моите съотборници и щаба, за работата, която свършихме и за победата", започна Цонев пред Диема Спорт след победата.

"Първото полувреме също имахе ситуации,  но второто натиснаха повече и отбеляахме гол. Ще се борим докрай за трето място. Нашата цел е да се развиваме с всеки мач и да играем бараж за Лига Европа. Това искаме. Всеки човек се радва, когато побеждава, а ние не го бяхме правили отдавна. Насъбраха ни се доста трудни мачове. Сега се радвам, че успяхме да спечелим. Не беше лесно, но важното е, че взехме трите точки. Радвам се, като играя и помагам на отбора. Нямам претенции, където и да ме пусне треньорът винаги се опитвам да помаган на тима с кавото мога", добави Цонев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА