Нападателят на Берое Мартин Камбуров даде своето мнение след победата над Левски с 2:1, в която той вкара първото попадение за своя тим. 

"Искам да поздравя всички момчета. Всички се раздадоха максимално, за да вземем този мач. Липсваше ни една победа срещу някой от първите три отбора. Имаше доста критики към нас заради този факт. Може би те ни мотивираха, за да се раздадем и да победим. Създадохме повече положения от Левски и се радвам, че взехме победата. Имаше доста контузени, беше ни трудно. На треньора също е било да окомплектова състава. Трябваше да победим и за феновете и да ги зарадваме преди празниците", каза Камбуров.

"Преди ми се получаваше в мачовете срещу Левски, но в Берое - не. В предишните пет мача не успявах да отбележа, но днес голът не ми е бил фиксидея. Трябва да се опитваме да се надиграваме срещу лидерите. Ако бяхме загубили днес нямаше да съм ядосан, защото създадохме много положения, а в крайна сметка феновете идват на стадионите именно за това", добави нападателят. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019