Нападателят на Берое Мартин Камбуров се прости с тима с два гола във вратата на Славия, които донесоха успеха с 2:0. Така той има на сметката си вече 237 попадения - с 16 по-малко от легендата и рекордьор Петър Жеков.

"От първата до последната диктувахме събитията. По-чистите положения бяха за нас и не дадохме шанс на опонента да си помисли, че може да направи нещо. Можеше да вкараме още, но все пак победихме. Със сигурност ме радват головете. Дузпата даде спокойствие на отбора, но бяхме нащрек, защото Славия има много добри играчи. Играят супер, а Филип Кръстев е уникален футболист. Целият отбор им е добър, и ако ги подцениш, то ще имаш неприятности. Бяхме концентрирани през целия мач. Успявам да вкарвам и помагам на отбора", коментира Камбуров.

"Свършват мачовете, но тази пандемия дано по-бързо да отмине и да не се заразяваме, да има нормални мачове. Може би трябва да се вземат мерки като в Германия, за да има мачове. Неприятно е да се играе без публика, но май ще е по-добре. Трябва да се направи така, че да се опазим", каза ветеранът.

"За мен тези три години в Берое са невероятни. Първата 14 гола, втората 15, сега 16. Само положителни неща за хората тук. Уникално преживяване и удоволствие е за мен. Хората ме приеха, но така е животът. Няма как да се оплача. Можеше да се представим през тези три години по-добре и да играем в Лига Европа. Това е горчилката, но така е било писано. Няма да се променят целите ми за ЦСКА 1948 и ще опитвам да вкарвам – това е", завърши Камбуров.