Берое ще се опита да привлече Емил Мартинов, информира "Тема Спорт". 30-годишният халф в момента е свободен агент, след като се оказа ненужен на новия треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев. 

Заралии се нуждаят от подсилване в средата на терена. Основната пречка, както при почти всеки набелязан от "зелено-белите" е заплатата, която клубът може да предложи. Преди ЦСКА 1948 Мартинов рита за Арда, а през 2018-а спечели Купата на България със Славия. Полузащитникът, който през март навърши 30 години, ще се опита да излезе за последен път в чужбина и засега това е приоритет пред него. През 2018/19 носи екипа на Сабаил от Азербайджан.

Считаният за завърнал се в Берое вътрешен халф Серкан Юсеин може отново да напусне. Той тренираше с тима на Петър Хубчев няколко дни, но според запознати не се е разбрал с ръководството за личните условия по договора и се очаква пак да си тръгне, както след края на изминалия вече сезон. Вероятността бившият полузащитник на Ботев (Пд) и Лудогорец да замине днес със "зелено-белите" за лагера в Тетевен е малка.

В групата обаче е друг бивш футболист на старозагорци, който също в определен период от кариерата си рита за шампионите. Това е крилото Димо Бакалов. 33-годишният състезател е свободен агент и е опция за селекцията на старозагорския тим, която на този етап върви трудно.