Месец май ще е съдбовен за бъдещето на Петър Хубчев начело на Берое, пише "Тема Спорт". Засега треньорът на тима от Стара Загора отказва да коментира темата за новия си договор. Според източници от клуба ръководството на отбора вече е подготвило такъв, и то още преди Нова година, и при по-добри лични условия. На този етап обаче контрактът не е бил предложен на специалиста. Основната причина е, че той първо трябва да изпълни поставените цели пред него за пролетта. А те са - спечелването на Купата на България за 100-годишния юбилей и второто място в шампионата.

Шефовете на "зелено-белите" отчитат, че при отсъствието на ЦСКА, Литекс и Локомотив (София) тимът е задължен да надделее в битката с Левски и Славия за втората позиция. Не е изключено Хубчев да остане и при изпълнението на само една от целите, но това трябва да стане с доста убедителна игра, а такава на този етап липсва.

Бронзовият медалист от САЩ'94 пое Берое през октомври 2012 година, като веднъж вече удължи договора си. Хубчев е в клуба от февруари 2012 година, като първоначално бе спортен директор. Той е един от специалистите, ползвали се с най-голямо доверие у нас в последните десетина години.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!