Успелите мъже в България ги оплюват и атакуват. Правят го комплексари, които нищо не са постигнали в живота. Затова изпадат в духовен оргазъм, когато подложат крак на някого.

В случая този някого е Петър Хубчев – един от най-успешните треньори у нас в последните години. Спецът извърши чудеса в Берое – купа, Суперкупа, второ място. После си тръгна, а някои взеха да го удрят под кръста.

Един от тези някои е един мишок. Излезе днес, изходи се, с извинение, и се скри в дупката си. Няма да споменавам името му. Той си знае кой е. Хората са го разбрали, прочитайки ухаещото на злоба и завист интервю, което е дал в спортен ежедневник. Същият този господин навремето беше много добър футболист. Но след това – пълен провал. Нито стана треньор, нито футболен шеф. Е, в качеството си на какъв тогава ще хули по Хубчев, обвинявайки го, че се е провалил в Берое. Всъщност, ясно е в качеството си на какъв – на мишок.

Кой каквото ще да говори и да шушука, никой няма да отнеме на Хубчев успехите, които е постигнал. Никой няма да му отнеме купите и наградите от периода, в който стана треньор, до днес.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ