ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Новият спортен директор на Берое Пако Сарагоса информира, че клубът е много вероятно да се раздели с някои от най-добрите си футболисти още тази зимата, тъй като към тях има реален интерес. Испанецът подчерта, че с приходите ще се изгради още по-силен отбор.

„Да сме на позицията, която сме в момента, е добро постижение, тъй като през миналия сезон Берое се спаси в последния момент от изпадане. Да бъдем в средата на класирането не е лошо“, коментира Сарагоса в интервю за „Diario Global“.

„Но ние сме мечтатели и със зимния пазар и подобренията, които отборът ще има, нямаме ограничения - където и да се класираме, ще бъде добре“, добави испанецът.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Има важни играчи в нашия отбор, които със сигурност няма да бъдат в Берое през следващия полусезон. Има много скаути, които следят нашите футболисти и това е добре, тъй като с приходите от техните продажби ще изградим още по-силен отбор. Това е целта на собственика Банато", обясни Пако Сарагоса.

Той каза, че привържениците трябва да се насладят на времето, в което Себастиан Вия ще играе за Берое. 

„Това, което мога да кажа е, че Себастиан Вия пристига с голямо очакване в Берое. Той е един от най-добрите играчи на своята позиция в Южна Америка и Европа. Манталитетът му изненадва всички, тъй като той е момче със скромен профил и идва да навакса загубеното време“, коментира Сарагоса за бившия нападател на Бока Хуниорс.

„Може да имаме играч от такова измерение само благодарение на манталитета на човек като Ернан Банато, който направи нещо немислимо възможно, говорим за играч, за когото се предлагаха милиони, когато беше играч на Бока Хуниорс“, добави новият спортен директор на Берое.

„Треньорът, съотборниците и целият клуб са възхитени от Вия. Всички фенове и ние ще се насладим на времето, което той ще бъде с нас, което вече ви казах, че ще бъде малко. Играч от такова ниво трябва да е в голяма лига с цялото ми уважение към българския футбол“, каза още Пако Сарагоса.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!