Бившият вече треньор на вратарите в Берое Армен Амбарцумян е имал още две сбивания в клуба. За това разкри вратарят Иван Караджов, който по време на престоя си в клуба от Стара Загора е имал разправии с Армандо. Както е известно, първо БЛИЦ СПОРТ в понеделник съобщи, че Амбарцумян е напуснал работата си в Берое след сбиване с друг от треньорите на тима – Атанас Рибарски. Вчера пък асистентът на Петър Хубчев в националния отбор пред агенцията ни призна, че не е пребивал Рибарски.

„Не знам какъв е човек е този? Когато бях в Берое аз също съм се бил с него. Не го обявих пред медиите, но е факт. Същото се случи и с другия вратар Благой Макенджиев. Това е позор за един национален треньор. Как може да скачаш да се биеш със свои футболист, свои колеги... Това направо не знам как да го коментирам“, призна Караджов пред „Меридиан Мач“.

„След като толкова много искаш да се биеш, е лесно. Отиваш и се записваш на някакъв боксов турнир, може и на ММА турнир. Там се вижда колко струваш. Във футбола подобни неща са недопустими“, добави бившият младежки национал, който отскоро е играч на беларуския Шахтьор (Солигорск).

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)
Всичко за Първа лига