Само няколко дни преди важните мачове за Берое срещу Левски и ЦСКА фенове на клуба се опитаха да саботират днешната тренировка на отбора. Група от 30-ина крайни ултраси се явиха пред стадиона в Стара Загора. Те обаче все пак пуснаха играчите да излязат на заниманието и изчакаха Председателя на съвета на Директорите на Берое Илко Русев да се яви пред северния вход на стадиона, разказаха очевидци пред БЛИЦ СПОРТ.

Когато това се случи, феновете започнаха да се разправят на висок глас с ръководителя, чиято оставка поискаха с нарочна декларация вчера.

БЛИЦ СПОРТ разбра, че цялата дрязга е заради 5000 лева, които ръководството на клуба било обещало на фенклуба за ремонт на магазина, но така и не било дало до този момент.

"Докога ще ги чакаме тези 5 хиляди лева", на висок глас искаше обяснение председателят на НФК Берое Мирослав Колев, известен още като Миро Поляка.

Обикновени фенове на Берое, които станаха свидетели на разправията, се чудеха докъде могат да стигнат в наглостта си част от привържениците. "Явно взеха да копират столичните грандове", обясниха запалянковците.

Стана ясно също, че феновете искат да бъде скъсан рекламен договор с букмейкърска комапния, която по информация на БЛИЦ СПОРТ дава 80 000 лв. годишно на клуба.

"Рекламните пана на фирмата са жълто-черни. Това е недопустимо", гневят се феновете. Те обясниха, че били готови със 100 фирми, които да дават по 1000 лева и така щели да издържат клуба.

Илко Русев изслуша внимателно феновете, които поискаха оставката му и им обясни какви са реалностите в българския футбол. В крайна сметка след 20-минутен разговор срещата приключи без повече перипетии.

Малко преди началото на тренировкатар видимо изненадан от появата на феновете беше Петър Хубчев, който в началото си помисли, че феновете ще му търсят сметка за резултатите на отбора в последните седмици.

Според източници на БЛИЦ СПОРТ феновете на Берое получават безплатни автобуси от ръководството на клуба за своите екскурзии и имат и други привилегии като право да продават реклама на стадиона и артикули с логото на клуба без нито стотинка от тези приходи да остава за клуба.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

  Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!