Треньорът на Берое Александър Томаш разкритикува футболистите си, въпреки че те постигнаха победа с 1:0 при визитата на Септември (София) в последна среща от шестия кръг на Първа лига и нямат загуба от началото на сезона.

“Единствената добра новина тази вечер е победата. Не се получи нищо от това, което исках да видя. За много мои колеги победата стои на първо място, но това не важи за мен. Днес играхме така сякаш не искаме да стигнем до успеха. Всеки един ден трябва да се стремим към него. Не ми хареса това, което видях тази вечер. Имаме много върху какво да работим. Нужно ни е повече самочувствие, за да можем да направим това, което работим на тренировките”, коментира Томаш след мача на Националния стадион „Васил Левски”.

“За мен в момента предстоящият ни съперник - ЦСКА, е най-добре подготвеният отбор. Преболедуваха миналата година и в момента берат плодовете на своята работа. Всеки тим има обаче своите слабости и ние ще се опитаме да се възползваме от тях”, допълни наставникът на тима от Стара Загора.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка