Треньорът на Берое Александър Томаш си позволи много сериозни критики към своя тим след края на срещата с Дунав от 15-ия кръг на Първа лига. Ремито 1:1 разочарова дълбоко специалиста, който в прав текст заяви, че сред избраниците му има играчи, които не заслужават да носят екипа на заралии.

„Очаквах подобен подход от Дунав след треньорската смяна. Импулсът в такъв тим е по-голям. Ние бяхме подготвени. Мисля, че нашите футболисти, когато един ден напуснат Берое, ще осъзнаят в какъв отбор са били. Всеки ден, прекаран тук от тях, е бил напразен, защото има играчи, които не заслужават да носят фланелката. Разочарован съм страшно много от поведението на нашия тим през по-голямата част от мача", афектиран бе Томаш след равенството.

„Дунав от две ситуации ни отбеляза гол. Аз не мога да си обясня – след аут за противника идваше битка за първа топка, после втора топка и веднага ситуация за противника. Това е недопустимо от футболисти със самочувствие, които искат да играят футбол, да се развиват и да носят екипа на Берое. Оттук нататък с много хора по различен начин ще подхождам”, зарече се наставникът на Берое.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма