Треньорът на Берое Александър Томаш призна превъзходството на ЦСКА, след като "червените" неговия тим с 3:0 в 7-ия кръг на Първа лига.

„Мисля, че първото полувреме беше по-доброто за нашия отбор, с изключение на 2-3 контраатаки, които позволихме. Момчетата дадоха всичко от себе си. В последните 20-30 метра трябва да поработим върху завършващия удар. Днес имахме ситуации, при които можеше да отбележим. В края на полувремето имахме още две положения. Нелеп автогол, но трябва да признаем, че ЦСКА днес ни надигра с класа. Няма какво да се залъгваме. Имаха три ситуации, които изиграха като голям отбор”, сподели Томаш.

„През второто полувреме тръгнахме ва банк и сменихме схемата на игра, може би пообъркахме малко футболистите. Желанието да се легитимираме пред футболната общественост в България с този мач беше огромно. Това е пътят, това е начинът. Мисля, че футболистите са достатъчно самокритични. Има много неща да работим, но като цяло има положителна насока“, допълни треньорът на Берое.

„ЦСКА стоя по-здраво в единоборствата. Искахме да ги избегнем, като печелим „втора топка”, но не успяхме. Имаше и други причини, ще ги анализираме пред момчетата. Можем и повече. Ако бяхме вкарали първи гол, имахме замисъл как да играем. Не успяхме да вкараме първи, а ЦСКА отбеляза. Играчите започнаха да се поизнервят, да губят топката. Ние ако се бяхме подвели по стила на игра на ЦСКА, щяхме да победим”, каза още Томаш.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка