Треньорът на Берое Петър Колев изрази разочарованието си след равенството 1:1 срещу Арда и заяви, че изключителен негативизъм "отвън" по изкуствен начин се отразява на работата му в тима. Феновете на тима му поискаха оставката още преди последния съдийски сигнал, а фаворит за поста му е Любослав Пенев.

"В отбора на Арда влезе футболист,  който допринесе за равенството. Изключително класен играч. Като старание и поведение смятам, че играчите се вложиха максимално. Смятам, че изиграхме добър мач. Но за n-ти път, не знам на какво да го отдам вече... просто такива положения няма как да се изпуснат. Другата причина е, че изключителен негативизъм се вкарва отвън по изкуствен начин, който няма как да не се отрази на работата. Той не е свързан с резултатите на отбора и неговия облик", сподели Колев след мача. 

"Дайте да говорим за мача. Каквото има ще дискутирам с ръководството", коментира треньорът скандиранията на феновете за оставка

"Ние още се изграждаме. Доста нови хора. Как да ви кажа - може би донякъде е логично да получаваме такива голове, защото сме отбор с 13 нови. Можем да допусне колебание в резултати. Смятам, че в последните три мача играем по-добре и лека полека вървим нагоре. Арда е изключително организиран отбор. Състезатели, които повечко време играят заедно, имат стиковка. Трудно е да се играе срещу тях. Оставянето на Камен Хаджиев извън групата си е лично мое решение", завърши наставникът на заралии.