Треньорът на Берое Александър Томаш говори преди първата тренировка на тима от лятната подготовка. 

"Рестартираме. Моите цели лични са много високи. Искам да видя този стадион да е пълен. Когато това наистина се случи, всичко ще се случи от само себе си. Нашата задача е от днес да работим неуморно и всеотдайно. Трябва да развием игровия си стил. Искаме да бъдем по-доминиращи и по-гъвкави. Да не допускаме същите грешки, които допуснахме през миналата година.

Търсим централни защитници - дали един или двама ще преценим. На всички други позиции сме окомплектовани. Ако излезе футболист, който може да вдигне нивото, качеството и класата на отбора, след консултации с ръководството, ще преценим дали трябва да бъде привлечен", каза Томаш.

"От миналото лято казвам, че няма да бързаме относно избора си на централен нападател. Бяхме набелязали централни нападатели, които ги купиха отбори за доста пари. Селекцията е много трудна. Щом са подписали с Берое значи сме преценили и сме се опитали да минимализираме риска.
 
Берое е жив, иска да се развива. Отборът иска да достигне клубът. За качеството на футболистите не мисля, че сега е моментът да ги коментираме", продължи треньорът на Берое.

"Най-важното е да се надгражда. Вярвам в екипа си, вярвам в ръководството, в себе си и във футболистите. Имаме всички предпоставки. Премина една година, в която имаше моменти, когато корабът се разклащаше, но успявахме да се стабилизираме", завърши Томаш.