Временният треньор на Берое Пламен Липенски се изказа остро срещу съдията Станислав Тодоров, който ръководи срещата на тима с Левски на "Георги Аспарухов". "Сините" победиха с 2:0, а специалистът заяви, че старозагорци са нямали шанс за успех при този арбитър.

"Не очаквах загуба, предвид състоянието на Левски и нашето, ако бяхме изпълнили 50 % от нещата, щяхме да вземем точка, няма как да бием съдията и да пишем жалби. Знаем, че е потомък от левскарски род, няма как да се хванем от съдийска гледна точка, той свири професионално", коментира Липенски.

"Накъсване на играта, не се оправдавам със съдията, първото полувреме играхме слабо, но в крайна сметка не успяхме да реализираме нещата си, искахме да приемем Левски в нашата половина и да контаатакуваме, но това не се получи", допълни той.

"Искам да помагам на моя клуб, не сме разговаряли да бъда постоянен треньор. Имам обяснения, защо нямаме победа от 12 септември, но няма да ги коментирам, срещу Монтана ще търсим победа", каза още временният наставник на Берое.

Всичко за Първа лига
ТВ програмата на Първа професионална лига