Днес на стадион „Берое“ в Стара Загора беше валидирана марката „100 години светът е Берое“. На церемонията присъстваха изпълнителният директор на Берое Илко Русев, главният изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Деян Дънешки, заместник кмета на Стара Загора Красимира Чахова и художника Венцислав Йорданов, който е автор на проекта.

Пощенско-филателното издание се състои от една пощенска марка с номинална стойност 0,65 лева в тираж 5000 броя, четири пощенски марки в блок-лист в тираж 1500 броя и специален пощенски печат. Автор на проекта е художника Венцислав Йорданов.

Пощенско-филателното издание ще може да бъде закупувано от утре единствено в мрежата на „Български пощи“.

„Искам от мое име и това на целия клуб да благодаря на „Български пощи“ и техния главен изпълнителен директор за това, че промениха своя график за 2016 година и откликнаха на нашата молба и направиха всичко възможно да бъде създадена тази марка. С това, което те направиха, помогнаха за популяризирането на този празник и футболен клуб Берое. Марката влиза и в историята на „Български пощи“, коментира Илко Русев преди валидирането.

Подробности - ТУК!

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!