Юношите на Берое до 15 години завършиха на трето място в силния международен турнир „Белспорт Къп“ в Полша. Момчетата, водени от Радостин Александров и Пламен Петров, бяха на втора позиция, но загубиха в последния мач и грабнаха бронза в надпреварата, информира Beroe.bg. След „зелено-белите“ в турнира останаха Лестър, Черноморец (Одеса), Висла (Краков), Шльонск (Вроцлав), Олимпик (Марсилия), Баник (Острава), Бромапойкарна и други.

Най-запомнящите се представяния в турнира бяха категоричната победа над Олимпик (Марсилия) с 4:0 (нито един друг отбор не успя да вкара повече от гол на французите), успехът със зашеметяващ обрат с 2:1 над Шльонск (Вроцлав) и победата над Висла (Краков) отново с 2:1.

„Невероятно представяне на нашите деца. Оставихме отлични впечатления и малцина навярно очакваха да сме в шампионския поток, че и да стигнем до почетната стълбичка. Не сме далеч от тези отбори, даже напротив. Показахме, че срещу тимовете, които играят най-хубав и качествен футбол можем да бъдем най-силни и да се надиграваме успешно", коментира след награждаването наставникът на Берое U15 Радостин Александров.

Подробности - ТУК.