Фенклубът на Черноморец подготви 10-метров плакат "Почивай в мир, Писта" по време на дербито с Нефтохимик на "Лазур". По този начин "акулите" ще изпратят символично днес своя съмишленик Тодор Тотев, който бе намушкан в столицата и издъхна, въпреки опитите на медиците в Пирогов да спасят живота му.

Тодор Тотев - Пистата ще бъде погребан утре или в петък. Повод за забавянето на траурната церемония е аутопсията на тялото и рутинните процедури от съдебна медицина в столицата.

От 2-3 години е живял в София. Всички привърженици на отбора изказват своите съболезнования във фейсбук страниците на Черноморец Бургас към близките на убития бургазлия. "Почивай в мир! Дано душата ти намери покой и да закриляш "акулите" от един по-добър свят", пишат феновете във Фейсбук и във форумите. Минути преди инцидента той е бил в компанията на свой познат, също от Бургас. От полицията подозират, че вероятно причината за инцидента е сбиване на двамата младежи с други посетители на заведението. Заподозрян за убийството вече има, но от столичната полиция не издават име и подробности.