Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

След победата на ЦСКА с 4:1 над Миньор наставникът на тима Стойчо Младенов заяви, че от следващия кръг червените би трябвало да изглеждат така, както всички очакват. Новите трябва да бъдат картотекирани, което ще стане през следващата седмица, а също така футболистите не трябва да чувстват психическо напрежение и да не се сблъскват с битови проблеми.

Интересното е, че само преди седмица бе представен списък, в който голяма част от новите попълнения са набелязани за гонене. Новите, които би трябвало да бъдат картотекирани за двубоя от петия шампионатен кръг срещу Ботев (Враца), са: Жереми Родригес, Михаил Венков, Юнес Бенжелюн, Сержиньо, Александру Пакурар, Бернардо Тенгариня, Илиас Кириакидис, Серж Нюаджи, Мишел Платини, Тасио, Себастиан Скиорили. Голяма част от тях попадат в черния списък.

Срещу Ботев Враца също така ще могат да играят Иван Бандаловски и Костадин Стоянов. Простата аритметика сочи, че от следващия кръг Младенов ще има на разположение 13 нови футболисти в сравнение с тези, които в петък биха Миньор с 4:1.

Нито един футболист на клуба до момента не е подал молба за разтрогване на договора си. А всички имат основание да го направят, тъй като клубът вече им дължи по две заплати. Въпреки това обаче до петък не е подадена молба за прекратяване на контракта на нито един футболист.

Това подсказва, че играчите на червените са на мнение, според което, ако разтрогнат, няма да си намерят клуб, който да им предложи същите финансови условия. Не е изключено обаче утре част от футболистите на ЦСКА да подадат молби за прекратяване на контрактите си, тъй като имат правно основание за подобен ход, пише "Тема спорт".