15-годишната футболистка Виктория Цветкова е големият победител в конкурса за 100% футболна стипендия на английското училище "Брук Хаус Колидж". Проявата се организира в София за 13-та година.

Преди тренировъчната част 20 момчета и две момичета от цялата страна (между 13 и 17 години), направиха изпитните тестове по английски език и математика. Осем от участниците се представиха много добре и по двата предмета, отчитат от консултантска къща "Дарби", дългогодишен партньор на "Брук Хаус Колидж".

Всички участници в конкурса са активно спортуващи ученици, но голяма част от тях са и отлични ученици. Това показаха и резултатите от изпитните тестове. Едни от най-добре представилите сe са двете момичета.

При стриктна организация и спазвайки здравните норми, четири дни участниците тренираха и участваха във футболна среща, наблюдавани от футболни мениджъри начело с Любомир Божанков.

Друг от треньорите, провели конкурса, под ръководството на мениджъра на футболната академия на английското училище, е бивш възпитаник на училището. Илиян Митрев е 100% стипендиант на същия конкурс през 2008 година. Завършил е английското училище, тренирайки в неговата футболна академия.

Управителят на консултантска къща "Дарби" г-жа Бистра Илиева, в присъствие на участниците в конкурса и техните родители, обяви името на участника, спечелил 100% футболна стипендия - 15-годишната Виктория Цветкова от София. В оспорвана надпревара с момчетата именно тя спечели 100% стипендия на училището. Цветкова е ученичка в девети клас на 51 СУ „Елисавета Багряна”.  

Вики тренира футбол тригодишна. Част е от отбора на девойките на НСА под ръководството на треньора Божия Ноева, а освен това провежда тренировки и с първия отбор. В есето си Виктория казва: „Футболът е моята сродна душа”.

Победителката, възнаградена с пълна стипендия, и с възможността да отиде в Англия, където ще учи и тренира, е амбицирана да сбъдва мечтите си. Цветкова логично е много щастлива от успеха си.