ОДМВР – Бургас издирва самоличността на мъжете, откарали на 21 април т.г. в МБАЛ младеж, пострадал при катастрофа. Инцидентът станал около 16:30 часа на бургаската улица „Демокрация” зад х-л „Космос” в посока болницата, като неустановен лек автомобил блъска 17-годишен пешеходец. Пострадалият е откаран в бургаската болница, като е установено че е получил фрактура на дясната лицева кост, но е без опасност за живота, пише "Флагман".

Хората, които откарали младежа до здравното заведение напуснали, без да изчакат идването на контролните органи, което налага издирването им с помощта на медиите. Предполага се, че са футболни фенове, които са бързали за започващия от 17 часа мач Нефтохимик - „Раковски”, завършил при резултат 4:0 на стадион „Лазур”. Вероятно мъжете са станали очевидци на инцидента и са пътували с колата, блъснала момчето.

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно самоличността на мъжете от снимките или с данни относно вида, марката или регистрационния номер на моторното превозно средство, предизвикало пътния инцидент, да сигнализират на тел. 856 945 или в най-близкото поделение на МВР!