Най-малко 19 автобуса с фенове на Лудогорец ще тръгнат от Разград в сряда за финала в турнира за Купата на България. До понеделник сутринта толкова са сигурните рейсове, които вече са пълни, а до сряда бройката се очаква да се увеличи.

1800 са вече продадените билети в града за мача срещу Локомотив (Пловдив). Очакванията са на стадион „Лазур“ в Бургас да влязат между 4000 и 5000 фенове на новака в елита, който е на крачка от златен дубъл този сезон, предаде "Гонг".

Община Разград е осигурила 6 автобуса за феновете на отбора. Три рейса пък са осигурени от местния бизнесмен Теодоро Бабаров. Останалите 10 возила ще тръгнат благодарение на други спонсори, които милеят за Лудогорец. Два от автобусите ще тръгнат от Варна, а един ще е за фенклуба на Лудогорец в София.

Според запознати продажбата на билети продължава с пълна сила, като се очаква поне още няколко рейса да бъдат пълни за пътуване до Бургас. Местни фирми и заводи организират самостоятелно пътуване за мача срещу Локомотив от Пловдив.

До тази вечер цената на билетите за финала е 5 лева, но от утре тя ще се увеличи двойно и ще стане 10 лева.