ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът във Втора лига Септември (София) спечели много трудно с 2:1 гостуването си на Беласица (Петрич) от 26-ия кръг на Втора лига. 

Домакините поведоха още в третата минута чрез Васил Божилов, а час игра след началото гостите от столицата изравниха с гол на Борислав Маринов. 19-годишният нападател на Септември блесна с втори гол в 88-ата минута, с което донесе обрата на тима на Иван Гешев. 

Тимът от Драгалевци събра 54 точки и е лидер в класирането, докато Беласица е с 28 точки и заема 13-ата позиция. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

В същото време другият отбор, устремен към Efbet Лига Спартак (Варна) също постигна победа и остава на три точки зад "септемврийци". "Соколите", водени от Росен Кирилов, се наложиха с 3:1 над Дунав (Русе). „Драконите“ са 11-и с 31 т.

Спартак поведе в 32-ата минута чрез Ивей Ромееш, който покачи на 2:0 в 76-ата. В 85-ата Луис Пахама намали – 2:1. Атанас Зехиров оформи крайното 3:1 в добавеното време.

В другите два мача от днешната програма Добруджа спечели с 1:0 гостуването си на Бдин (Видин). Герой за тима от Добрич стана Раел Лолала, който вкара в 86-ата минута.

Марек (Дупница) пък се наложи с 1:0 срещу Марица (Пловдив) с попадение на Веселин Любомиров в 60-ата минута. Дупничани се изкачиха на третото място с 48 точки - само на три зад Спартак (Варна). Марица остава в зоната на изпадащите с 25 точки. Там са още Спортист (Своге) с 26, Бдин с 18 и Черноморец (Балчик) също с 18 т.