Черно море проведе последна тренировка на стадион „Тича“ тази сутрин, след което потегли за Благоевград за първия си мач от новото първенство в „А“ група. В неделя „моряците“ гостуват на новака в елита Пирин.

Треньорът Никола Спасов определи група от 19 футболисти за мача с „орлетата“, като от нея отпадна наказаният Стенио Дос Сантос. На негово място Адмирал Спасов включи младия Бекир Расим. Останалите в групата са същите от мача с Динамо (Минкс) в Лига Европа. „Моряците“ тренираха с настроение, като от тима лъха оптимизъм преди първия мач за сезона.

„Пирин са сериозен отбор, който играе много вдъхновено и нахъсано, особено на свой терен. Мачът никак няма да е лек за нас. Особено като се вземе предвид и еуфорията, завладяла Благоевград, след завръщането на Пирин. Това ще направи задачата ни още по-трудна. Но въпреки това аз и момчетата вярваме в успеха“, коментира Никола Спасов.

Двубоят между Пирин и Черно море е в неделя от 18.30 часа и ще бъде ръководен от рефера Никола Попов. Негови помощници са Веселин Мишев и Дениз Соколов. 4-и рефер е Николай Георгиев, а събитията зад двете врати ще следят Таско Тасков и Георги Димитров. Делегат на мача е Неделчо Михайлов, а съдийски наблюдател Любчо Славчев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015