Билетите за двубоя между Пирин (Разлог) и Пирин (Благоевград) от втория кръг на „Б” група ще струват 2 лева за феновете на двата отбора. Това заяви председателят на Управителния съвет на клуба от Разлог Захари Беличенов. Пирин (Разлог) посреща съименниците си от Благоевград на 9 август (неделя) от 18:00 часа, а двубоят ще се играе на стадион „Свети Петър” в Банско, където ще домакинства отбора през есенния полусезон на шампионата. Както е известно, на спортното съоръжение в Разлог тече ремонт.

И двата отбора започнаха новото първенство с победи. Пирин (Разлог) победи като гост Локомотив (ГО) с 1:2, а Пирин (Благоевград) се наложи над "Ботев" (Гълъбово) у дома с 4:0.

„Настроението в отбора след първата победа е добро. Нивата обаче е дълга, предстоят много сериозни мачове .Първият от тях е в събота срещу Пирин (Благоевград), който разполага със сериозна селекция. Няма да бъде лесно срещу тях, но ще направим всичко възможно да се поздравим с победата. Надявам се стадионът в Банско да се напълни. Селекцията при нас все още не е приключила. До края на седмицата очаква да се подсилим с още две нови попълнения", заяви пред agencia.bg клубният шеф Захари Беличенов.