Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович е отказал да има дете от българка. До тази сензационна вест стигна "ШОУ" след поредното си разследване.
 
Всичко това се случило преди малко повече от година в Сливен. Под Сините камъни Дуци си живееше царски и си правеше каквото поиска. В града на стоте войводи и до ден-днешен коментират как са го виждали пиян по дискотеките, а почти всеки път бил с различна жена. Сърбинът явно ще се окаже голям сваляч, след като през целия си престой в Сливен е преспал с доста момичета.
"Винаги твърди, че може да има, която жена си пожелае. Когато се напиеше, се превръщаше в страшен сваляч.
 
Подарява цветя,
подлудява дамите
 
с танцьорските си умения, знае какъв омайващ разговор да проведе с тях. Признали сме го за тези неща, много е добър", коментира пред "ШОУ" познат на Симонович от Сливен.
Връзката на Дуци с едно от момичетата продължила около три месеца. Девойката, която била на възраст малко над 20 години, забременяла от него.
“Ако не се лъжа, се казваше Валя. Готината мадама. Тя си беше хлътнала по Дуци. Но той просто я ползваше като поредната бройка”, уточняват информатори на вестника на народа.
Под Сините камъни упорито се говори, че сърбинът явно пак е бил пиян и не е знаел какви ги върши. Още щом научил, че дамата му е бременна, Симонович й казал изобщо да не си прави илюзии, че ще имат дете. След много разговори успял да я убеди да затрият бебето. Завел я в София, за да абортира. Платил всичко. Дори броил пари и на нея. Запознати с делата на Дуци споделиха пред тигъра на печата, че той е дал 2000 лева на ръка на въпросното момиче. По този начин я навил да се раздели с плода, както и да си мълчи за случилото се. И до ден-днешен обаче на сливналийката й е мъчно за това, което сърбинът сторил с нея. След аборта Дуци я зарязал и известно време дори не й се обаждал по телефона. Отритнатата от Симонович дама вече на няколко места
 
изляла душата си и
разказала за аборта
 
Настоящият главен мениджър на ЦСКА обаче упорито крие тази случка от престоя си в Сливен.
"ШОУ" разбра, че наскоро Дуци съдействал на момичето да отскочи до София за преглед на детеродните й органи. Само я завел до болницата, но нищо повече. Валя се надявала връзката между двамата да се възроди, но Симонович категорично и заявил да забрави.
Една от мацките, с които Дуци имал вземане-даване под Сините камъни, била небезизвестната Дарина, научи още вестникът на народа. Едрогърдата сексбомба нашумя покрай връзката си с Коста Янев. Преди месеци фурията имаше кратка любовна авантюра и с вратаря Иван Караджов. За Янев отдавна се говори, че освен с футбол се занимавал и със сводничество. Стигналият и до националния отбор, а сега играч на "Локомотив" (София) халф, дори продавал Дарина на богати чичковци, благодарение на което прибирал огромни суми. На няколко пъти Симонович му плащал, за да му я води в хотелската стая, докато бил треньор на "войводите". Източниците ни от Сливен разкриха, че Коста Янев е уреждал Дуци и с други момичета, обикновено след дискотека, когато е пиян, но не може да заспи преди да бъде с жена.
Сводника, както е прякорът на Коста Янев, преди често обикалял Студентски град в търсене на свежа плът. С огромния си луксозен джип той бързо подмамвал младите девойки, които веднага скачали в леглото му. Дори гаджето му по това време Дарина, която
 
има вид на
порнозвезда,
 
му помагала в начинанието, влизайки в компанията на интересни студентки. Клюките са, че Янев придумва младите момичета да работят в нощни заведения, като по-късно те разбирали, че за да си получат заплатата, трябва да спят с богаташи, които копнеят за ласки. Разбира се, футболистът първо сам пробвал девойката дали става за занаята и чак след това я пращал в кревата на чичковците.
Но най-грозното е, че Янев продавал и приятелката си Дарина, като си удържал половината от заработеното.
"Спечели много пари от нея. Уж бяха гаджета, а кой ли не спеше с Дарина. Не само Дуци, а и някои от футболистите на Сливен са я вкарвали в леглото си. Тя дълго време проституира в Холандия и постоянно изпращаше пари на Коста. Добре, че сега той си намери майстора. Някаква софиянка му роди дете, живеят в Драгалевци. Той вече не е същият", коментира познат на халфа на "Локомотив" (София).
Вестникът на народа разбра още, че от доста време Дуци не си говори с Йордан Лечков, който наскоро сдаде кметския пост под Сините камъни. Героят от САЩ`94 бил жестоко обиден на сърбина, който само го използвал. А и вестник “ШОУ” ви разкри преди време как
 
Данчо хванал жена
си да му изневерява
именно със... сърбина
 
"Само може да ми е благодарен. Живееше си царски в Сливен, по-добре от кмета дори. Родителите му не са направили толкова добро, колкото аз съм сторил за него. Яденето и пиенето му бяха без пари - и в хотела, и на стадиона. Всичко, което взимаше, го пращаше в Сърбия", разправя и до днес Лечков по адрес на Дуци Симонович.
Малко след изгонването му от Сливен сърбинът заплашил, че ще съди клуба. Имал да получава три заплати от по 2000 лева. Лечков разбрал за намеренията му. Обадил му се и му вдигнал луд скандал. Имало и псувни, а Данчо заплашил Симонович, че ако прибегне до услугите на адвокат, ще си има страшни проблеми. Сърбинът нееднократно се е забърквал в скандали под Сините камъни. Той беше изгонен от отбора, след като си позволи да отиде пиян на мача с "Литекс" през 2008 година, след който на Лечков му писна и го натири. На няколко пъти бармани в Сливен са искали да го бият, но все не са смеели, тъй като кметът пазел гърба му. Навик на Дуци бил да не си плаща сметките. Обръщал по две-три големи уискита и офейквал без да вади пари от джоба си. Несъмнено сега в ЦСКА Симонович донякъде се е кротнал и до момента няма пиянска изцепка, с която ще го помнят завинаги в Сливен. Но нали знаете поговорката, че шило в торба не стои...
ПЕТЪР СТОЙЧЕВ/ШОУ